Tid til at købe ny bolig? – Tag en prisbillig og erfaren boligadvokat med på råd

10 januar 2018 admin
Tid til at købe ny bolig? – Tag en prisbillig og erfaren boligadvokat med på råd

Er det blevet tid til at købe en ny bolig, så er det også en god idé at tage en erfaren boligadvokat med på råd. Jo tidligere i processen, jo bedre. Dermed kan du få netop den juridiske rådgivning, du har behov for og undgå at foretage et boligkøb, som du senere fortryder. Der er som regel mange penge på spil, når der handles boliger, og derfor er det vigtigt, at du få tjekket alle dokumenter grundigt igennem, før du sætter din underskrift. Du kan sagtens finde en dygtig boligadvokat til en favorabel pris, og pengene er godt givet ud.

Hvordan finder du en boligadvokat til dine behov?

Der findes en del boligadvokater på markedet, så det kan måske virke lidt uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige for dig. Men faste lave priser, hurtig sagsbehandling og god erfaring med juridisk rådgivning i bolighandel er nogle af de kriterier, du kan gå efter, når du skal finde en boligadvokat. Du kan eksempelvis prøve at søge online på boligadvokat pris. Hos eBoligadvokat på Frederiksberg har de stor erfaring med at rådgive boligkøbere, og du får din sag behandlet i løbet af 24 timer. Du kan vælge mellem flere forskellige boligpakker med faste lave priser alt efter, om du skal købe hus, andelsbolig, ejerlejlighed, projektbolig eller sommerhus. Ved køb af f.eks. hus eller ejerlejlighed koster en boligpakke 6.250 kr. inklusiv moms, mens det koster 4.000 kr. inklusiv moms, hvis du køber andelsbolig. Priserne er fuldstændigt gennemskuelige, og du kan se helt nøjagtigt på hjemmesiden, hvad du betaler for. Du får bl.a. en juridisk gennemgang af købsaftale og dokumenter, udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse.

Gratis samtale og tryg bolighandel

Du kan booke en gratis og uforpligtende samtale med en boligadvokat, hvis du ønsker det, og det kan foregå telefonisk eller på eBoligadvokats kontor. En boligadvokat er 100 % på din side, hvilket ikke er tilfældet med ejendomsmægleren, som er sælgers mand. Så hvis du gerne vil have en tryg bolighandel og en tilgængelig boligadvokat gennem hele købsprocessen, så kan du med fordel vælge eBoligadvokat.

Flere Nyheder