Skab stemning ved bordet med Broste glas

27 september 2022 admin

editorial

At indrette dit hjem i vintage-stil kan være en sjov og billig måde at give dit hjem et unikt look på. Der er mange forskellige måder at opnå et vintage-look i dit hjem på, men her er et par tips til at komme i gang.

Sæt trumf på din indretning med loppefund

En god måde at få et vintage-look på er at bruge antikke møbler og tilbehør. Du kan finde antikke møbler på loppemarkeder, genbrugsbutikker eller på online auktionssider. En anden mulighed er at købe vintage-reproduktioner fra websteder som Etsy eller eBay.

Anvend flotte tæpper og puder

En anden måde at tilføje vintage-stil til dit hjem på er ved at bruge tekstiler og stoffer. Stoffer i vintagestil kan findes i stofbutikker eller hos onlineforhandlere. Du kan også bruge vintage linned, duge og gardiner for at give dit hjem en nostalgisk følelse.

image

Vælg smukke nips

Du kan også tilføje vintage-stil til dit hjem ved at bruge dekorative elementer som for eksempel glas. Du kan finde vintage glas på loppemarkeder, i antikvitetsforretninger eller hos onlineforhandlere – eller du kan vælge de utroligt smukke, mundblæste Broste glas.

Hvis du ønsker at give dit hjem en ægte retro-følelse, kan du prøve at bruge nogle gammeldags indretningsteknikker. Du kan f.eks. bruge tapet i stedet for maling eller tilføje træpaneler på dine vægge. Du kan også installere kronelister eller lister for et ekstra strejf af elegance.

Et sidste råd: Gå ikke for vidt med vintage-looket. For meget af alt kan være overvældende, så prøv at blande gamle og nye ting for at opnå en mere subtil effekt. Med en lille indsats kan du nemt skabe en stilfuld og indbydende vintage-hjemindretning, som dine venner og familie vil misunde dig.

Hvis du er på udkig efter designermøbler og boligudstyr af høj kvalitet, så skal du sørge for at tjekke Broste Copenhagen og Ib Laursen ud i shoppen på Bydahlliving.dk ud. Disse mærker tilbyder nogle af de bedste produkter i branchen, og de vil være med til at få dit hjem til at se fantastisk ud.

Flere Nyheder