SEO: introduktion for begyndere

12 marts 2018 Camilla Skøtt
SEO: introduktion for begyndere

Er du lige begyndt at snuse til søgemaskineoptimering – eller SEO – så får du her en kort introduktion til selve begrebet og ikke mindst til et af de vigtigste elementer i SEO, nemlig linkbuilding.

SEO for begyndere:

SEO er en lang proces af forskellige ting, der foregår på din egen hjemmeside, men til dels også på andre hjemmesider. Resultatet af god SEO-optimering er, at din hjemmeside vil blive mere synlig på Google – og du vil dermed have nemmere ved at tiltrække potentielle kunder eller læsere.

For de fleste handler søgemaskineoptimering om at finde de helt rigtige nøgleord og implementere dem på den rigtige måde og på den rigtige side. Men så enkelt er det ikke. Konkurrencen er så stor i dag, og hvis man vil øverst på Google, så er det ikke nok at bruge de rigtige nøgleord. Der skal mere til: Linkbuilding.

Linkbuilding handler om – som navnet antyder – at bygge links. Både internt på og fra din egen side, men også udefra. Links på din egen side er forholdsvis let at få greb om. Det handler om at bygge links mellem siderne og også gerne ud fra din hjemmeside, fx til kilder eller leverandører. At få links fra andre sider er derimod sværere, og det er en skam, da disse links vægter højt i Googles algoritme. 

Flere Nyheder