Sådan finder du en privatskole til dit barn

06 marts 2022 Steffen Petersen

advertorial

Der kan være mange forskellige grunde til at man ønsker at sende sit barn i en privatskole. Det kan for eksempel være fordi at barnet har specielle behov, eller fordi at man ikke er tilfreds med niveauet i de kommunale skoler.

Det er også en kendt sag, at mange skoler ikke har en særlig god normering, og at der derfor ikke er tid til at tage sig ordenligt af børnene, for at sikrer sig at de er fagligt og socialt med.

Snak med andre forældre

Hvis i kender andre familier og forældre, der har benyttet sig af privatskole, i forbindelse med deres barns uddannelse og skolegang, så er det selvsagt en god idé at række ud til dem, og hører dem om de kan anbefale en bestemt skole. Det er en fordel at snakke med folk man allerede kender, da man kan være heldig at de kender til den perfekte skole, som dit barn ville blive glad for.

image

Benyt dig af internettet

Internettet indeholder stort set alle former for informationer, som man overhovedet kan forestille sig. Du kan derfor med fordel, bruge internettet til at researche og undersøge de forskellige privatskoler, der ligger rundt omkring i landet. Herefter kan du kontakte de forskellige skoler, for at høre om de kan fortælle mere, eller om eventuelt har en “Åbent Hus” dag. Du kan læse mere om privatskoler her: https://www.johannesskolen.dk/ 

Få andres anbefalinger 

Inden du melder dit barn ind i en privatskole, så sørg for at du har hørt andres erfaringer med skolen først. Hvis der ikke er nogen i dit netværk der kan hjælpe, så kan du også bruge internettet til at læse andres anbefalinger. Du kan eventuelt benytte dig af en hjemmeside som for eksempel Trustpilot. Her kan man læse anmeldelser og erfaring, fra mennesker der selv har haft et barn, på den specifikke skole.

Flere Nyheder