Læg en god strategi for Blackjack

01 oktober 2018 Tina Høy
image

Vil du lære at spille dine kort på den rigtige måde i klassisk Blackjack? Det er en god ide, at du har lagt dig en Blackjack online strategi, og det kan du læse mere om på moneyplay.dk. Det vil være med til at øge dine chancer for at vinde markant.

Hvornår skal du tage ekstra kort?

I Blackjack er en af de vigtigste detaljer ved spillet, at du skal vide, hvornår du skal tage et kort mere, og hvornår du skal stå. Tager du et ekstra kort, så den samlede værdi af dine kort kommer til at være over 21, taber du.

En meget simpel Blackjack strategi, som mange bruger, er derfor, at de altid står på 17 og derover. I det tilfælde bliver din risiko for at komme over 21 for stor. Det skyldes, at der er større sandsynlighed for, at dealeren får et lavt kort frem for et højt.

At dele din hånd op

I Blackjack har du mulighed for at dele din hånd op, hvis du har to ens kort på hånden. Men pas på, du kan nemlig komme til at sidde med to hænder, der har svært ved at slå dealeren.

Ifølge en anden Blackjack online strategi for at dele kort op bør du altid dele to ottere og to niere op. Otterne og nierne giver henholdsvis 16 og 18. Det er en okay hånd, men ikke fantastisk. Samtidig er din risiko for at komme over 21, hvis du får et kort mere, ret høj. Derfor bør du splitte dem op.

Esser

Esserne er lidt tricky at spille med, fordi de både kan gælde for 1 og 11. Men en grundlæggende strategi i forhold til es er, at du altid bør fordoble din indsats, når du har et es – dine chancer for at vinde vil i det tilfælde være meget større.

 

Flere Nyheder