Lad din maler i Løgten sætte den nye bolig i stand

30 september 2021 Astrid Pedersen
image

I den centrale del af Østjylland, nærmere betegnet Aarhus Kommune, finder vi Løgten – en hyggelig stationsby med godt otte tusind indbyggere. Løgten er blandt de mere attraktive byer i de landlige områder omkring Aarhus på grund af den smukke natur og den vel udbyggede infrastruktur.

Fra Løgten kan du således få adgang til både motorvej og jernbane, og kan være i Aarhus eller en af de andre større byer i området i løbet af nul komma fem. Løgten er derfor en særdeles populær by for såvel pendlere som for børnefamilier som ønsker at komme på afstand af byen men stadig bo centralt.

Løgten har sin beliggenhed i Skødstrup Sogn hvor den nærmeste skole ligger. Der er rige muligheder for at få passet de mindste i nogle af sognets mange børnehaver og vuggestuer som kan prale med fornuftige normeringer såvel som korte ventelister. Og så er det nemt at finde en forholdsvis ny og indflytningsklar bolig i de nyligt udstykkede bolig kvarterer i Løgten.

Flyt ind i en flot malet bolig med hjælp fra lokal maler i Løgten

Hvis du og din familie har anskaffet jer en af disse boliger kribler det sikkert i jer for at få lov at flytte ind. Det kan også være fristende blot at flytte direkte ind i den nye bolig og komme i gang med tilværelsen igen så hurtigt som muligt.

Men selv om huset eller lejligheden måske ikke kalder på den store forkromede istandsættelse kan det i langt de fleste tilfælde godt svare sig at få malet vægge, lofter og indvendigt træværk forud for indflytning. Og til det formål skal I bruge en dygtig maler.

Find maler i Løgten hos Malerkanonen

Ham eller hende kan I finde hos den lokale afdeling af Malerkanonen i Løgten. Klik ind og læs mere på Malerkanonens hjemmeside malerkanonen.dk.

Flere Nyheder