Hvilken svarenhed har du på din dør til huset?

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Her skal vi ikke tale om låse, som man har på ens hoveddør, men det kommunikationsmiddel, som man har til at komme i kontakt med dem, som der bor inde i huset, når man ikke selv er medlem af husstanden og bare kan bruge en nøgle til at komme ind, eller man ved, at man er velkommen til enhver tid at gå ind.

Gennem tiden har man nemlig brugt mange af den slags midler til at komme i kontakt med dem, som der bor i huset, hvor man ved, at man skal gøre dette via hoveddøren, medmindre man har fået andet fortalt.

Det mest velkendte her er nok, at man banker på døren, for hvis der ikke er andet, så er der altid den mulighed, hvor ejeren ikke har valgt at installere andre muligheder.

Det næste er så nok, at man har sat et apparat op, som man kan bruge til at slå på døren med, så det giver bedre rumklang i boligen, så det kan høres bredere.

image

Hvad man ellers kan bruge til at komme i kontakt gennem døren

De fleste husejere nu om dage vælger så at have en ringeklokke sat på døren, hvilket er smart at have, hvis man har et stort hus, hvor man kan risikere at befinde sig i den anden ende, så man ikke kan høre, hvis der bliver banket på, eller man er i tvivl om, hvorvidt man hørte nogle, der bankede på eller ej.

Som besøgende kan man så vælge at kombinere disse to muligheder med at ringe på og banke på, hvis begge muligheder er der, specielt hvis det er nødvendigt, at man kommer i kontakt med dem, som der bor inde i huset, hvis man skal besøge dem eller aflevere noget til dem.

Så i sidste ende er der altid muligheden med at banke på.

Flere Nyheder