Find en flot altandør til din bolig

28 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Når du skal vælge døre til dit hus eller til din lejlighed går du sikkert i høj grad efter udseendet på døren. Det er klart at det er lækkert at have noget pænt at kigge på – og døre bidrager i høj grad til boligens personlighed.

De fleste bolig ejere vælger helt klassiske døre som matcher i stil og udseende. Men du bør også sikre dig at dørene holder en vis kvalitetsmæssig standard. Dette gælder især for de udvendige døre, for eksempel hoveddøren, køkkendøren, døren til bryggerset, og så selvfølgelig dine altan- og terrassedøre.

Vælg en god og solid altandør

Skal døren til din altan således skiftes ud bør du have fokus på dørens design og materialer. Døren skal kunne holde kulden og blæsten ude af din bolig, også selv om den fortrinsvis består af glasruder. Derfor skal du sikre dig at ruderne består af isolerende glas, og at indfatningerne er tilstrækkeligt tætte.

image

Samtidig bør du vælge en altandør som er fremstillet af solide og slidstærke materialer således at den ikke lynhurtigt går til som følge af vind og vejr. Du skal tænke på at denne dør er mindst lige så udsat som din hoveddør – hele året rundt.

Der ud over skal du overveje om du ønsker dig en enkelt eller dobbelt altandør. Den helt store fordel ved en dobbelt altandør er at du med en sådan har mulighed for at lukke meget mere lys og luft ind i dine stuer og værelser.

Om sommeren kan du få fuld glæde af en dobbelt altandør da den nærmest kan stå åbent døgnet rundt så du kan nyde sommerens lyde og dufte på tætteste hold. Og om vinteren kan du optimere lys indfaldet i boligen med en dobbelt altandør.

Du kan se det store udvalg af altandøre – enkeltfagede såvel som dobbelte – i shoppen på Klarfonster.se

Flere Nyheder