Din hoveddør er det første, dine gæster møder…

18 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Du skal huske, at din hoveddør er det første, dine gæster ser, når de kommer ind af dit hjem. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rette hoveddør – en fransk dør eller en hoveddør med et ekstra fastkarmsvindue kan være lige det, du har brug for.

Vi vil her give dig nogle tips til at finde den helt rigtige hoveddør samt anbefale et sted, hvor du kan købe den – nemlig klarwindows.co.uk, som fremstiller døre på mål på deres egen fabrik i Estland af FSC-certificeret træ.

Flere ting at tage stilling til

Først og fremmest skal du overveje kvaliteten af hoveddøren: Det er vigtigt, at den kan holde kulde, fugt og indbrudstyve ude samtidig med, at den skal være robust og slidstærk. Du bør derfor kigge for kvalitetsmærker som Secured by Design (SBD), som en kvalitetsgaranti, og kigge efter hvilken type isolering døren har.

dør

Desuden skal du overveje udseendet af din hoveddør: Vælger du kunststof eller træ? Skal den være i en klassisk stil med kvadratiske paneler eller måske i et moderne design med glaspaneler? Du kan eventuelt kigge på farven på dine andre vinduer for at finde inspiration til hoveddørens udseende.

Hos klarwindows.co.uk har de mange forskellige muligheder for hoveddøre – kom ind og se udvalget på deres website. De byder desuden på 10 års garanti og prismatch, så du kan købe trygt og roligt hos dem. Plus, som nævnt fremstiller de dørene på mål i kvalitets træ fra FSC-certificerede skove, så du er sikret en bæredygtig løsning.

Vi håber disse tips hjalp dig med at vælge den perfekte hoveddør – klarwindows.co.uk står klar til at hjælpe dig yderligere med dit køb.

Vælg kvalitet over pris

Sørg altid for at vægte kvaliteten højt, når du køber en hoveddør, da kvaliteten har betydning for komfort og sikkerhed i dit hjem.

Det er fristende at købe billigt, men det er ikke den bedste løsning på den lange bane.

Flere Nyheder